donderdag 4 mei 2017

Welkom op onze website


Wij zoeken nog mensen die samen met ons willen aquarellerenKunt u al enigszins aquarelleren en zoekt u collega-schilders waar u samen mee wilt schilderen? Schilderscollectief Aquarelmere is een groep Almeerse vrijetijdsschilders die wekelijks op donderdagavond samen schilderen. Wij doen dit in Buurtcentrum De Draaikolk in Almere.

Schilderen met anderen werkt inspirerend, bovendien is het leerzaam en gezellig om dit samen te doen. Dat is wel gebleken in de laatste 10 jaar dat wij inmiddels bestaan. Het blijkt dat je - ook zonder docent - van elkaar heel veel kunt leren en zo steeds een stap verder komt.

Als schilderscollectief exposeren we één en soms meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Almere. Leuk om te doen vooral als je daar veel positieve reacties op krijgt.

Ons schilderseizoen begint in september en eindigt eind juni. We schilderen aan de hand van een programma dat we gezamenlijk opstellen met daarnaast ruim de gelegenheid om eigen onderwerpen te schilderen.


Kijk voor verdere informatie ook even naar de pagina "over ons" op deze site.


Heb je belangstelling of wil je meer informatie dan kun je ons bereiken via:


mail: aquarelmere@gmail.com

Welkom op ons blog. U kunt hier regelmatig nieuws lezen over ons schilderscollectief. Ook kunt u een reactie op het tabblad "contact"achter laten. 
Laat ons weten wat u van onze aquarellen, onze site en van onze activiteiten vindt.