maandag 18 september 2017

Wij herdenken Jaap Loosman


In memoriam Jaap Loosman
Met groot verdriet hebben we het bericht ontvangen dat Jaap Loosman is overleden. Dit gebeurde vorige week donderdag 14 september 2017.

Jaap was een van de oprichters van dit schilders collectief en tot op het allerlaatste moment was Aquarelmere iets waar Jaap met veel passie en toewijding mee bezig was.

Wij zullen Jaap zo ontzettend missen. In onze groep hebben we als traditie, ingevoerd o.a door Jaap, dat we elkaars werken bespreken. Dit bespreken is een kunst in zich zelf. Niet te kritisch maar ook niet te slap. Het moest opbouwend en leerzaam zijn. Vaak heeft Jaap deze taak vervuld aan het eind van elke samenkomst.

Leren van elkaar in een goede sfeer dat was het streven van Jaap en dat lukte goed. Iedereen in de groep was leraar en leerling tegelijkertijd. En we zijn nooit afgestudeerd in het "Aquarel-leren".

Wij zullen aankomende vrijdag  22 september afscheid van Jaap nemen.Als je vragen hebt over onze groep of contact wilt opnemen met ons, stuur dan een e-mail naar aquarelmere@gmail.com en dan zullen wij te zijner tijd antwoord op geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie.